Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Németh Roland
További közreműködők: Pintér Gáborné (Témavezető)
Németh J. Lukács (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127470
LEADER 00911nta a2200217 i 4500
001 dipl127470
005 20220815104551.0
008 220810s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Németh Roland 
245 1 0 |a Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Roland Németh 
246 1 0 |a Effect of variuos drying techniques on the physicochemical properties of dried fruits  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 0 1 |a Pintér Gáborné  |e ths 
700 0 1 |a Németh J. Lukács  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127470/1/2021_nemeth_roland.pdf  |z Dokumentum-elérés