Tönköly DH vonalak fruktán tartalmának változásai
Elmentve itt :
Szerző: | Dóczi Nikolett |
---|---|
További közreműködők: |
Bakos Tibor Ernőné
(Témavezető) Pauk Jánosné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127468 |
Hasonló tételek
-
Magas kakaótartalmú étcsokoládé antioxidáns tartalmának vizsgálata
Szerző: Ferencz Petra
Megjelent: (2023) -
Cirok tannin tartalmának változása élelmi célú feldolgozása során
Szerző: Virág Szabina
Megjelent: (2022) -
Csokoládémasszák és termékek antioxidáns tartalmának vizsgálata
Szerző: Jakab Tifani Regina
Megjelent: (2021) -
Feketeribizlilé antioxidáns tartalmának változása hőkezelés hatására
Szerző: Márton Katalin
Megjelent: (2021) -
Cirok nemesítési vonalak genetikai diverzitásvizsgálata tannin tartalomra
Szerző: Varga Gyöngyi
Megjelent: (2020)