Marcipán figurák 3D nyomtatásának lehetőségei
Elmentve itt :
Szerző: | Sáfrán-Szalai Mónika |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127463 |
Hasonló tételek
-
Tejipari szennyvizek membránszűrési tulajdonságainak analízise 3D nyomtatott kötőelemek használatával
Szerző: Szegedi Balázs
Megjelent: (2022) -
Az élelmiszerpazarlás és csökkentési lehetőségei
Szerző: Antóni Krisztina
Megjelent: (2021) -
Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben
Szerző: Tésik Anna Kamilla
Megjelent: (2023) -
Élelmiszerek tápérték-növelésének lehetőségei mikroalgák felhasználásával
Szerző: Antal Máté
Megjelent: (2023) -
Fuzáriummal fertőzött búza mikotoxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei
Szerző: Sárkány Norbert Tibor
Megjelent: (2021)