A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szőke Laura
További közreműködők: Bencsik Dóra (Témavezető)
Mihalkó József (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127454
LEADER 00943nta a2200229 i 4500
001 dipl127454
005 20220815101212.0
008 220809s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szőke Laura 
245 1 2 |a A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Laura Szőke 
246 1 0 |a Food toxicological aspects of Na-nitrite and the possibilities of its replacement in the meat industry  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 0 1 |a Bencsik Dóra  |e ths 
700 0 1 |a Mihalkó József  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127454/1/2021_szoke_laura.pdf  |z Dokumentum-elérés