Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Knap-Bela Lili
További közreműködők: Bakos Tibor Ernőné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127448
LEADER 00844nta a2200217 i 4500
001 dipl127448
005 20220815100113.0
008 220809s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Knap-Bela Lili 
245 1 0 |a Mézek tulajdonságainak változása hőkezelés hatására  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Lili Knap-Bela 
246 1 0 |a Changes in the properties of honey as a result of heat treatment  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 1 |a Bakos Tibor Ernőné  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127448/1/2021_knap_bela_lili.pdf  |z Dokumentum-elérés