GK Fehér tönkölybúza fajta kekszipari alkalmazhatóságának vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Váradi-Pelikán Nóra |
---|---|
További közreműködők: |
Bakos Tibor Ernőné
(Témavezető) Pauk János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127442 |
Hasonló tételek
-
Különböző összetételű bébiételek kifejlesztése és vizsgálata
Szerző: Paczolay Nóra
Megjelent: (2022) -
Teák koffeintartalmának vizsgálata
Szerző: Dömösi Diána Jana
Megjelent: (2023) -
Almakivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata
Szerző: Kempf Amélia
Megjelent: (2022) -
Kistermelői termékek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Maczelka Csenge
Megjelent: (2022) -
Sajtgyártás egyes aspektusainak vizsgálata
Szerző: Pap Hajnalka
Megjelent: (2022)