Rostdúsítás hatása sütőipari termékek szerkezetére
Elmentve itt :
Szerző: | Tamás Hunor Csaba |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127438 |
Hasonló tételek
Rizsfehérje hatása sütőipari termék tésztájának szerkezetére
Szerző: Pap Alexandra
Megjelent: (2021)
Szerző: Pap Alexandra
Megjelent: (2021)
Hasonló tételek
-
Rizsfehérje hatása sütőipari termék tésztájának szerkezetére
Szerző: Pap Alexandra
Megjelent: (2021) -
Különböző lazítóanyagok hatása a tészta szerkezetére
Szerző: Kárpáti Evelin
Megjelent: (2023) -
Baktériumok szerepe sütőipari termékek gyártása során
Szerző: Szabó Viktor Norbert
Megjelent: (2021) -
Zsírcsökkentés lehetősége sütőipari termékben
Szerző: Kosztolányi Georgina
Megjelent: (2022) -
Cukor helyettesítése sütőipari termékekben
Szerző: Dombovári Ágnes
Megjelent: (2022)