Rostdúsítás hatása sütőipari termékek szerkezetére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tamás Hunor Csaba
További közreműködők: Szabó Pál Balázs (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127438
LEADER 00796nta a2200205 i 4500
001 dipl127438
005 20220815104551.0
008 220810s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Tamás Hunor Csaba 
245 1 0 |a Rostdúsítás hatása sütőipari termékek szerkezetére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Hunor Csaba Tamás 
246 1 0 |a The effect of fiber-enrichment on bakery products  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127438/1/2021_tamas_hunor_csaba.pdf  |z Dokumentum-elérés