Kockázatalapú megközelítés alapelvének megvalósítása a minőségirányítási rendszerekben
Elmentve itt :
Szerző: | Urbán-Szolnoky Rebeka |
---|---|
További közreműködők: | Varró Györgyné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127414 |
Hasonló tételek
-
A kacsa és a libahús fogyasztói megítélése és szerepe az egészséges táplálkozásban
Szerző: Horváth Rebeka
Megjelent: (2022) -
A folyamatos továbbfejlesztés megvalósítása a minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszer segítségével tejfeldolgozó mikrovállakozásnál
Szerző: Sustyák Dóra
Megjelent: (2020) -
Elsődleges növénytermesztésben alkalmazható minőségirányítási rendszerek
Szerző: Tóth Kármen
Megjelent: (2020) -
A zsírégetés szerepe a sportolók étrendjében
Szerző: Gelencsér Bálint Lajos
Megjelent: (2021) -
A magyarországi élelmiszer kiskereskedelem alakulása, összehasonlítás a diszkontok és a szuper/hipermarketek viszonylatában
Szerző: Szentkirály Péter
Megjelent: (2023)