A helyi kézműves gyümölcskészítmények márkázási gyakorlata a fenntarthatóság tükrében
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Adrienn |
---|---|
További közreműködők: | Révész Balázs Péter (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127340 |
Hasonló tételek
-
A kézműves termékek fogyasztóinak magatartását befolyásoló tényezők vizsgálata
Szerző: Fodor Bernadett
Megjelent: (2021) -
Környezettudatosság és fenntarthatóság a megaesemények során
Szerző: Király Gabriella
Megjelent: (2020) -
A fogyasztók divatfogyasztása Németországban a fast fashion és slow fashion fogyasztásra a fenntarthatóság hatásának vizsgálatával.
Szerző: Haarmann Kimberly Maria
Megjelent: (2022) -
„Három lába van, mégis meginog” A fenntarthatóság pilléreinek parciális vizsgálata a magyar városok és vonzáskörzetük példáján
Szerző: Felföldi Tibor Attila
Megjelent: (2013) -
A helyi adók értékelése, szerepük, jelentőségük hazánkban
Szerző: Balázs Tímea
Megjelent: (2004)