Antimicrobial and anti-biofilm effect of phenolics against food-contaminating yeasts
Elmentve itt :
Szerző: | Anjeche Patrick Otete |
---|---|
További közreműködők: | Takó Miklós (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/124550 |
Hasonló tételek
-
Antimicrobial properties of phenolic compounds against food-related bacteria and yeasts
Szerző: Mohamad Alsebaei
Megjelent: (2020) -
Antimicrobial activity of natural phenolics against food spoilage yeasts
Szerző: Kimani Bernard Gitura, et al.
Megjelent: (2021) -
In Vitro Activity of Selected Phenolic Compounds against Planktonic and Biofilm Cells of Food-Contaminating Yeasts
Szerző: Kimani Bernard Gitura, et al.
Megjelent: (2021) -
Antimicrobial action of natural phenolics against food spoilage yeasts
Szerző: Kimani Bernard Gitura
Megjelent: (2023) -
Plant Phenolics and Phenolic-Enriched Extracts as Antimicrobial Agents against Food-Contaminating Microorganisms
Szerző: Takó Miklós, et al.
Megjelent: (2020)