Különböző biológiai konzerválószerek alkalmazása a lucerna tartósításában

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: István Zsóka Gina
További közreműködők: Süli Ágnes (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/123936
LEADER 00881nta a2200229 i 4500
001 dipl123936
005 20220401144006.0
008 220401s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a István Zsóka Gina 
245 1 0 |a Különböző biológiai konzerválószerek alkalmazása a lucerna tartósításában  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Zsóka Gina István 
246 1 0 |a Investigation of different biological preservatives in alfalfa preservation  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Animal and Dairy science 
650 4 |a Animal and dairy science 
650 4 |a Zootechnics 
650 4 |a Animal nutrition 
700 1 |a Süli Ágnes  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/123936/1/2021_istvan_zsoka_gina.pdf  |z Dokumentum-elérés