Különböző alanyra oltott görögdinnye összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Nagy Odett Krisztina |
---|---|
További közreműködők: | Vojnich Viktor József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2021
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/123909 |
Hasonló tételek
-
A szamóca (Fragaria vesca L.) termesztéstechnológiája adott gazdaságban
Szerző: Schaáf Csaba
Megjelent: (2017) -
Szamócatermesztés egy családi gazdaságban
Szerző: Jáhni Bence
Megjelent: (2017) -
Őszibarack fajták tavaszi fagytúrése
Szerző: Bálint Máté
Megjelent: (2021) -
Az alma tápanyag-utánpótlásának hatása a nitrát, cukrok és karotin-anyagok tekintetében
Szerző: Csanádiné Vida Gabriella
Megjelent: (2021) -
Investigate the sugar content of different varieties of apples on the harvest day
Szerző: Gan Jigang
Megjelent: (2021)