The factors affecting the sugar content of tomatoes

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Dong Liang
További közreműködők: Lantos Ferenc (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/123879
LEADER 00630nta a2200193 i 4500
001 dipl123879
005 20220413085251.0
008 220412s2021 hu om 0|| eng d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Dong Liang 
245 1 4 |a The factors affecting the sugar content of tomatoes  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Liang Dong 
260 |c 2021 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Horticulture, viticulture 
650 4 |a Vegetables 
700 1 |a Lantos Ferenc  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/123879/1/2021_dong_liang.pdf  |z Dokumentum-elérés