Családi életre nevelés

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Péliné Csiffáry Tünde
Other Authors: Molnár Péter
Format: Thesis
Published: 2007
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/118192
LEADER 00702nta a2200205 i 4500
001 dipl118192
005 20210831113051.0
008 210831s2007 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Péliné Csiffáry Tünde 
245 1 0 |a Családi életre nevelés  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tünde Péliné Csiffáry 
260 |c 2007 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Sociology 
650 4 |a Family studies, social work 
650 4 |a Households, family and fertility 
700 1 |a Molnár Péter  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/118192/1/2007_peline_csiffary_tunde.pdf  |z Dokumentum-elérés