Alzheimer-kór? A diagnosztika segít kideríteni

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dömösi Diána Kitti
Other Authors: Bjelik Annamária
Format: Thesis
Published: 2020
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/111966
LEADER 00737nta a2200193 i 4500
001 dipl111966
005 20210325132427.0
008 210325s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Dömösi Diána Kitti 
245 1 0 |a Alzheimer-kór? A diagnosztika segít kideríteni  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Diána Kitti Dömösi 
246 1 0 |a Alzheimer disease? The diagnosis will help to identify  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Natural sciences 
650 4 |a Biological sciences 
700 1 |a Bjelik Annamária  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/111966/1/2020_domosi_diana_kitti.pdf  |z Dokumentum-elérés