Gyümölcskivonatok hatása néhány tejsavbaktérium növekedésére
Elmentve itt :
Szerző: | Varga Katalin |
---|---|
További közreműködők: | Krisch Judit (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108783 |
Hasonló tételek
-
Az almatörköly hatása a kenyér állományra
Szerző: Tóth Mónika
Megjelent: (2020) -
Tejipari védőkultúrák egyes tejtermékek eltarthatóságára gyakorolt hatása
Szerző: Farkas Zsanett Emese
Megjelent: (2020) -
A hibrid autók hatása a gépjármű-értékesítésre
Szerző: Kálmán Róbert
Megjelent: (2020) -
A Covid-19 hatása a közösségi közlekedésre
Szerző: Matúz Tamás
Megjelent: (2022) -
Különböző szárítási technológiák hatása gyümölcsök fizikokémiai tulajdonságaira
Szerző: Németh Roland
Megjelent: (2021)