Az állatvédelmi és állatjóléti szabályozás szerepe az állattartásban és az élelmiszeriparban
Elmentve itt :
Szerző: | Tóth-Kovács Edit |
---|---|
További közreműködők: | Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108779 |
Hasonló tételek
-
Környezettudatosság az élelmiszeriparban
Szerző: Szász Ágnes
Megjelent: (2022) -
Alternatív fehérje források felhasználása az élelmiszeriparban
Szerző: Cebula Katalin Jadwiga
Megjelent: (2023) -
Hidraulikai szabályozás fontosságának bemutatása
Szerző: Zsilák Mihály
Megjelent: (2022) -
Élelmiszeriparban felhasználható mikroalgák szakértői megítélése
Szerző: Cseh Débora
Megjelent: (2023) -
Az idő szerepe és jelentősége egy nemzetközi divatcég ellátási láncában
Szerző: Tóth Krisztina
Megjelent: (2020)