Természetes fűszerek és fűszeraromák összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Szórád Henrietta |
---|---|
További közreműködők: | Zsarnóczay Gabriella (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108767 |
Hasonló tételek
-
Természetes és mesterséges édesítőszerek összehasonlító elemzése
Szerző: Sajben Csilla
Megjelent: (2020) -
Szárított fűszerek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Ujlaky Balázs
Megjelent: (2022) -
Házi és ipari ételízesítő összehasonlító elemzése
Szerző: Pepó Richárd Győző
Megjelent: (2020) -
Szabad és zárt tartású baromfihúsok összehasonlító elemzése
Szerző: Sajti Fanni
Megjelent: (2020) -
Kereskedelmi és gyártói márkás pulykamell sonkák összehasonlító elemzése
Szerző: Antal Nóra Kata
Megjelent: (2020)