Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben
Elmentve itt :
Szerző: | Szekeres Kornél |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108760 |
Hasonló tételek
-
Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben
Szerző: Tésik Anna Kamilla
Megjelent: (2023) -
Vasútfelújítási munkák során keletkező hulladékok további felhasználásának lehetőségei
Szerző: Varga Ádám
Megjelent: (2019) -
Peszticid maradványok növényi eredetű élelmiszerekben
Szerző: Papp Kitti
Megjelent: (2021) -
Édesítőszerek a mindennapi étkezésben, élelmiszerekben
Szerző: Bogdán Rebeka Klára
Megjelent: (2023) -
Szénhidrát dúsítás lehetőségei kenyérben
Szerző: Gyevi-Szabó Viktória
Megjelent: (2020)