Pulykacombon végzett különböző hőkezelések termékre gyakorolt egyes hatásainak összehasonlító elemzése
Elmentve itt :
Szerző: | Podmaniczky Lilla |
---|---|
További közreműködők: |
Mihalkó József
(Témavezető) Szűcs Tibor (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108747 |
Hasonló tételek
-
Különböző sörfajták gyártástechnológiájának összehasonlító elemzése
Szerző: Kovács Tamás
Megjelent: (2018) -
Tejipari védőkultúrák egyes tejtermékek eltarthatóságára gyakorolt hatása
Szerző: Farkas Zsanett Emese
Megjelent: (2020) -
Különböző alapanyagokból származó kenőmájasok összehasonlító elemzése
Szerző: Sineger Tamás
Megjelent: (2022) -
Kén-dioxid mérési módszerek összehasonlító elemzése különböző élelmiszermintákban
Szerző: Nyúl-Kardos Viola
Megjelent: (2023) -
Különböző növényi olajok és állati zsiradék összehasonlító vizsgálata
Szerző: Kunos Enikő Andrea
Megjelent: (2020)