Szelénnel dúsított cipó kifejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Horváth-Gaudi Miklós |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108718 |
Hasonló tételek
-
Különböző zöldségekkel dúsított cipó készítése
Szerző: Borbély Bence
Megjelent: (2022) -
Fehérjével dúsított kávéital
Szerző: Szrnka Zoltán
Megjelent: (2020) -
Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Timmermann Zsanna
Megjelent: (2021) -
Ásványi anyaggal dúsított tészta gyártása
Szerző: Juhász-Dora Krisztina
Megjelent: (2020) -
Rizssziruppal dúsított mézek detektálása HPLC módszerrel
Szerző: Halászi Tímea Katinka
Megjelent: (2020)