Bean to bar tejcsokoládé fejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Gyetvai Rita |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108712 |
Hasonló tételek
-
Gluténmentes ostyatermékek fejlesztése
Szerző: Drahota Beatrix
Megjelent: (2020) -
Gluténmentes tartós teasütemény fejlesztése
Szerző: Takács Ágota
Megjelent: (2020) -
Címkéző manipulátor fejlesztése, tervezése
Szerző: Kacsán Dávid
Megjelent: (2020) -
Fahántoló gépek műszaki fejlesztése
Szerző: Csikós Gábor
Megjelent: (2019) -
Budapest gyógyfürdői zrt. karbantartási rendszerének fejlesztése
Szerző: Nagy Gyula
Megjelent: (2022)