Fajtamézekből készült mézes sütemények receptúrájának optimalizálása
Elmentve itt :
Szerző: | Dittrich Kata |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108705 |
Hasonló tételek
-
Tojásmentes, mézes jellegű töltött teasütemény fejlesztése
Szerző: Széles Fanni Fruzsina
Megjelent: (2022) -
Alapanyag és félkészáru külső raktározás optimalizálása multinacionális vállalat Magyarországi gyáregységnél
Szerző: Bajczár Sándor
Megjelent: (2023) -
Adatgyűjtő rendszer tervezése és megvalósítása állattenyésztő telep termelésének ellenőrzése és optimalizálása céljából
Szerző: Sutyinszki János
Megjelent: (2020) -
Sült kacsa gyártástechnológiájának optimalizálása
Szerző: Almási Gábor Miklós
Megjelent: (2022) -
Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése
Szerző: Szijjártó Kitti
Megjelent: (2020)