Szabad és zárt tartású baromfihúsok összehasonlító elemzése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Sajti Fanni
További közreműködők: Zsarnóczay Gabriella (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108697
LEADER 00772nta a2200193 i 4500
001 dipl108697
005 20210308124422.0
008 210308s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Sajti Fanni 
245 1 0 |a Szabad és zárt tartású baromfihúsok összehasonlító elemzése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Fanni Sajti 
246 1 0 |a Comparison analysis of poultry meat of different breeding technology  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Zsarnóczay Gabriella  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108697/1/2020_sajti_fanni.pdf  |z Dokumentum-elérés