A bor fogyasztási kultúrája Bács-Kiskun megyében, valamint kapcsolata a bormarketinggel
Elmentve itt :
Szerző: | Erhardt Bálint János |
---|---|
További közreműködők: | Lendvai Edina (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108694 |
Hasonló tételek
-
Hódmezővásárhelyi kézműves csokoládé értékesítése és fogyasztási szokásai Csongrád megyében
Szerző: Katona Imre Máté
Megjelent: (2020) -
A marhahús értékei és fogyasztási szokásainak vizsgálata
Szerző: Szilágyi Mihály
Megjelent: (2020) -
Az álgabonák fogyasztási szokásainak vizsgálata a szegedi egyetemisták körében
Szerző: Szabó Klaudia Fanni
Megjelent: (2020) -
A zabból készült termékek fogyasztási szokásainak vizsgálata a dél-alföldi régióban
Szerző: Laszli Nikolett
Megjelent: (2020) -
A monori borászok együttműködésének vizsgálata a közösségi bor és az általuk szervezett rendezvények fényében
Szerző: Kovács Pál
Megjelent: (2020)