A kárminvörös színezék kiváltásának lehetőségei
Elmentve itt :
Szerző: | Bernát Renáta |
---|---|
További közreműködők: | Bencsik Dóra (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108624 |
Hasonló tételek
-
A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban
Szerző: Szőke Laura
Megjelent: (2021) -
Szénhidrát dúsítás lehetőségei kenyérben
Szerző: Gyevi-Szabó Viktória
Megjelent: (2020) -
Szerszámgépek műszaki diagnosztikai lehetőségei
Szerző: Nagy Gergő
Megjelent: (2022) -
Rovarfehérje felhasználásának lehetőségei az élelmiszerekben
Szerző: Szekeres Kornél
Megjelent: (2020) -
Okosotthon megoldások és biztonságtechnikai lehetőségei
Szerző: Bokros Hubert
Megjelent: (2020)