A fekete berkenye beltartalmi értékeinek változása különböző készítmények esetében
Elmentve itt :
Szerző: | Barna Dorina Bettina |
---|---|
További közreműködők: | Bakos Tiborné (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108620 |
Hasonló tételek
-
Teljes kiőrlésű lisztek beltartalmi paramétereinek vizsgálata
Szerző: Samu Csilla
Megjelent: (2022) -
Biogáz előállítás, hasznosítás vizsgálata és elemzése adott üzem esetében
Szerző: Pipicz Tamás Attila
Megjelent: (2022) -
Különböző zöldség chipsek előállítása
Szerző: Kaponyás Emese
Megjelent: (2020) -
Különböző ízesítésű zöldségkrémek kisüzemi gyártása
Szerző: Keller Norbert Attila
Megjelent: (2020) -
Az információs folyamatok menedzselésének kihívásai a DHL Freight Magyarország KFT. esetében
Szerző: Koleszár Olga
Megjelent: (2020)