A fekete berkenye beltartalmi értékeinek változása különböző készítmények esetében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Barna Dorina Bettina
További közreműködők: Bakos Tiborné (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108620
LEADER 00821nta a2200193 i 4500
001 dipl108620
005 20210308155727.0
008 210308s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Barna Dorina Bettina 
245 1 2 |a A fekete berkenye beltartalmi értékeinek változása különböző készítmények esetében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Dorina Bettina Barna 
246 1 0 |a Changes in nutritional values of chokeberry, in different formulations.  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Bakos Tiborné  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108620/1/2020_barna_dorina_bettina.pdf  |z Dokumentum-elérés