Biológiailag lebomló műanyag élelmiszeripari csomagolóanyagok fejlesztése és ezek helyzete Magyarországon
Elmentve itt :
Szerző: | Mayer Szilvia |
---|---|
További közreműködők: | Lendvai Edina (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108618 |
Hasonló tételek
-
Antimikrobiális hatással rendelkező biológiailag lebomló csomagolóanyagok fejlesztése
Szerző: Karai Nikolett
Megjelent: (2023) -
Cellulóz alapú biológiailag lebomló csomagolóanyagok fejlesztése és vizsgálata
Szerző: Sáros Attila
Megjelent: (2023) -
Protein eredetű biológiailag aktív anyagok vizsgálata
Szerző: Jákói Zoltán Péter
Megjelent: (2020) -
Műanyag felületen kialakult bakteriális biofilmek eltávolítása
Szerző: Hajdu Nóra
Megjelent: (2020) -
Műanyag kompozitok összehasonlító vizsgálata és elemzése a műszaki gyakorlatban
Szerző: Forgó Anna
Megjelent: (2020)