A vendéglátóipari vállalkozások által működtetett önellenőrzési rendszerek hatása a készételek minőségére és biztonságára
Elmentve itt :
Szerző: | Antal Renáta |
---|---|
További közreműködők: | Gál József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108610 |
Hasonló tételek
-
Gabona maláták hatása a búzalisztből készült termékek minőségére
Szerző: Szabó Tímea
Megjelent: (2022) -
HACCP elemzése egy vendéglátóipari egységnél
Szerző: Szaszák Szimonett
Megjelent: (2022) -
Bát- Grill Baromfivágóban a Vágó üzemrész fejlesztésének hatásai a késztermék minőségére
Szerző: Kovács Éva
Megjelent: (2020) -
A szentesi mezőgazdasági vállalkozások szerepe a biomassza előállításában
Szerző: Páger Krisztina
Megjelent: (2023) -
Elsődleges növénytermesztésben alkalmazható minőségirányítási rendszerek
Szerző: Tóth Kármen
Megjelent: (2020)