Sonka jellegű készítmény és sonkakészítmény összehasonlítása
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Tibor |
---|---|
További közreműködők: | Zsarnóczay Gabriella (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108604 |
Hasonló tételek
-
Ipa és Ale sörök összehasonlítása
Szerző: Ujj Krisztián
Megjelent: (2020) -
Dél-Magyarországi virágkertészetek összehasonlítása
Szerző: Gyulai Edit
Megjelent: (2020) -
Bio és hagyományos zöldség és gyümölcslevek összehasonlítása
Szerző: Patkó Annamária
Megjelent: (2020) -
Konvencionális és hidrokultúrás rendszer összehasonlítása a paprikatermelésben
Szerző: Pólya Zsolt Máté
Megjelent: (2020) -
A légi és a tengeri árufuvarozás összehasonlítása
Szerző: Marsi Krisztina
Megjelent: (2021)