Zöldség és gyümölcspüré eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács Judit |
---|---|
További közreműködők: | Krisch Judit (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108578 |
Hasonló tételek
-
Zöldséglevek eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával
Szerző: Anita Gagán, et al.
Megjelent: (2017) -
Sertéshús eltarthatóságának növelése különböző illóolajok alkalmazásával
Szerző: Németh Melinda
Megjelent: (2020) -
Különböző zöldség chipsek előállítása
Szerző: Kaponyás Emese
Megjelent: (2020) -
Bio és hagyományos zöldség és gyümölcslevek összehasonlítása
Szerző: Patkó Annamária
Megjelent: (2020) -
Búzalisztek minőségének javítása természetes összetevők hozzáadásával
Szerző: Nagy Valentin
Megjelent: (2021)