Rovaralapú élelmiszerek fogyasztói megítélése hazánkban
Elmentve itt :
Szerző: | Meszlényi Tamás János |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108575 |
Hasonló tételek
-
Magyar és helyi termékek fogyasztói megítélése a környezettudatosság jegyében
Szerző: Jákob Zsolt
Megjelent: (2020) -
Sörhab kolloidkémiai vizsgálata és fogyasztói megítélése
Szerző: Veres Bence
Megjelent: (2022) -
"Minden" mentes élelmiszerek a táplálkozásban
Szerző: Taál Evelin
Megjelent: (2020) -
Struktúraváltás és fogyasztói elégedettség vizsgálat a Kunsági Majorban
Szerző: Drégely Dalma
Megjelent: (2020) -
A kacsa és a libahús fogyasztói megítélése és szerepe az egészséges táplálkozásban
Szerző: Horváth Rebeka
Megjelent: (2022)