Tej eredetű pácolóanyagok használhatóságának vizsgálata a húsiparban
Elmentve itt :
Szerző: | Fülöp Péter |
---|---|
További közreműködők: | Zsarnóczay Gabriella (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108570 |
Hasonló tételek
-
Protein eredetű biológiailag aktív anyagok vizsgálata
Szerző: Jákói Zoltán Péter
Megjelent: (2020) -
Takarmányozási és tartási körülmények hatása a GMO-mentes tej előállítására
Szerző: László Viktória
Megjelent: (2020) -
Tej-, tojás- és gluténmentes "kalács" kifejlesztése
Szerző: Posztós Gabriella
Megjelent: (2022) -
Növényi eredetű fehérjeforrások feltérképezése
Szerző: Baross Anna
Megjelent: (2022) -
A Na-nitrit élelmiszertoxikológiai vonatkozásai, kiváltásának lehetőségei a húsiparban
Szerző: Szőke Laura
Megjelent: (2021)