Különböző ízesítéssel, sous-vide eljárással készült csirkehús termékek fejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Szijjártó Kitti |
---|---|
További közreműködők: |
Bencsik Dóra
(Témavezető) Szűcs Tibor (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108555 |
Hasonló tételek
-
Sous-vide termékek fejlesztése különböző csirke testrészekből
Szerző: Stír Petra
Megjelent: (2022) -
Sous-vide technológiával készült hízottkacsamáj-termék kifejlesztése
Szerző: Szatmári Milán
Megjelent: (2023) -
Sous-vide termék fejlesztése bivalyhúsból
Szerző: Karsai Gergő
Megjelent: (2023) -
Termékfejlesztés a Kurucz Agro Kft-nél, Sous-vide sertéshús alapú készítmények fejlesztése
Szerző: Nagy Evelin Nóra
Megjelent: (2022) -
A gömöri biohús termék portfóliójának bővítése sous-vide termékekkel
Szerző: Gömöri Gabriella
Megjelent: (2023)