Speciális diétákban alkalmazható sütőipari termékek kifejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Abonyi Said Szelina |
---|---|
További közreműködők: | Szabó Pál Balázs (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108545 |
Hasonló tételek
-
Homoktövissel készített sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Maireisz Tímea
Megjelent: (2022) -
Fehérje és szénhidrátdús sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Szigetvári Viktória
Megjelent: (2022) -
Rostdúsítás hatása sütőipari termékek szerkezetére
Szerző: Tamás Hunor Csaba
Megjelent: (2021) -
Sütésálló töltelékanyagok kifejlesztése sütőipari termékekhez
Szerző: Fekete Szilvia
Megjelent: (2021) -
Omega zsírsavakkal dúsított sütőipari termék kifejlesztése
Szerző: Timmermann Zsanna
Megjelent: (2021)