Speciális diétákban alkalmazható sütőipari termékek kifejlesztése

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Abonyi Said Szelina
Other Authors: Szabó Pál Balázs
Format: Thesis
Published: 2020
Subjects:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108545
LEADER 00831nta a2200205 i 4500
001 dipl108545
005 20210308102140.0
008 210302s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Abonyi Said Szelina 
245 1 0 |a Speciális diétákban alkalmazható sütőipari termékek kifejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Said Szelina Abonyi 
246 1 0 |a Developement of bakery products for special diets  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Szabó Pál Balázs  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/108545/1/2020_abonyi_said_szelina.pdf  |z Dokumentum-elérés