A Római Birodalom étkezési kultúrája történelmi, irodalmi es régészeti források alapján Antik Gusztus Apicius receptjei tükrében
Elmentve itt :
Szerző: | Pappné Retkovszki Tímea |
---|---|
További közreműködők: | Szécsiné Járási Anikó (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2008
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/107736 |
Hasonló tételek
-
Apicius gasztronómiai filozófiája
Szerző: Várszeginé Véber Katalin
Megjelent: (2008) -
A városi középosztály étkezési kultúrája a századforduló Magyarországán.
Szerző: Senic Éva
Megjelent: (2005) -
Hajdúszoboszló kultúrája
Szerző: Kapornaki Pálné
Megjelent: (2004) -
Az antik orvoslás
Szerző: Kőfalvi Gabriella
Megjelent: (2007) -
A tömegízlés kultúrája
Szerző: Kulácska Anna
Megjelent: (2004)