A Római Birodalom étkezési kultúrája történelmi, irodalmi es régészeti források alapján Antik Gusztus Apicius receptjei tükrében

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Pappné Retkovszki Tímea
További közreműködők: Szécsiné Járási Anikó (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2008
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/107736
LEADER 01060nta a2200217 i 4500
001 dipl107736
005 20210225122322.0
008 210225s2008 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Pappné Retkovszki Tímea 
245 1 2 |a A Római Birodalom étkezési kultúrája történelmi, irodalmi es régészeti források alapján Antik Gusztus Apicius receptjei tükrében  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tímea Pappné Retkovszki 
246 1 0 |a Culinar culture in the Roman Empire based upon historical facts, literature and arcaelogical artifacts - Ancient relish on the basis of Apicius’ recipes  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2008 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Media and communications 
650 4 |a Media and socio-cultural communication 
650 4 |a Cultural studies, cultural diversity 
700 2 |a Szécsiné Járási Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/107736/1/2008_pappne_retkovszki_timea.pdf  |z Dokumentum-elérés