Magyarország gasztronómiatörténete a reneszánszkorban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Patyi Ditta
További közreműködők: T. Molnár Gizella (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2005
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/107242
LEADER 00731nta a2200205 i 4500
001 dipl107242
005 20210219132407.0
008 210219s2005 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Patyi Ditta 
245 1 0 |a Magyarország gasztronómiatörténete a reneszánszkorban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ditta Patyi 
260 |c 2005 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Media and communications 
650 4 |a Media and socio-cultural communication 
650 4 |a Cultural studies, cultural diversity 
700 2 |a T. Molnár Gizella  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/107242/1/2005_patyi_ditta.pdf  |z Dokumentum-elérés