Reneszánsz kori étkezések kultúrtörténete Mátyás király konyhája

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bagdi Orsolya
További közreműködők: Szécsiné Járási Anikó (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2008
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/107144
LEADER 00892nta a2200217 i 4500
001 dipl107144
005 20210218144035.0
008 210218s2008 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Bagdi Orsolya 
245 1 0 |a Reneszánsz kori étkezések kultúrtörténete Mátyás király konyhája  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Orsolya Bagdi 
246 1 0 |a History of culinary habits in the Renaissance age Cuisine at court of the King Matthias  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2008 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Media and communications 
650 4 |a Media and socio-cultural communication 
650 4 |a Cultural studies, cultural diversity 
700 2 |a Szécsiné Járási Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/107144/1/2008_bagdi_orsolya.pdf  |z Dokumentum-elérés