Idegen kultúrák hatása a magyar gasztronómiára

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szűcs Sándorné
További közreműködők: Szécsiné Járási Anikó (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2006
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/105974
LEADER 00622nta a2200169 i 4500
001 dipl105974
005 20210209080322.0
008 210209s2006 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Szűcs Sándorné 
245 1 0 |a Idegen kultúrák hatása a magyar gasztronómiára  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Sándorné Szűcs 
260 |c 2006 
650 4 |a Bölcsészettudományok 
650 4 |a Cultural heritage, cultural memory 
700 2 |a Szécsiné Járási Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/105974/1/2006_szucs_sandorne.pdf  |z Dokumentum-elérés