A keleti konyha különleges húsfogyasztási szokásai
Elmentve itt :
Szerző: | Ács Sánta Gyuláné |
---|---|
További közreműködők: | Szécsiné Járási Anikó (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2006
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/104725 |
Hasonló tételek
-
A reneszánsz konyha
Szerző: Gergelyné Tamás Krisztina
Megjelent: (2006) -
Utazás a keleti kerámia tárgyi kultúrájában diplomamunka dokumentáció /
Szerző: Erdélyi László
Megjelent: (2021) -
A Balaton-Felvidék keleti felének komplex földrajzi vizsgálata
Szerző: Lőrincz Gyula
Megjelent: (1984) -
A szekszárdi borvidék fejlődése a borturizmus irányába
Szerző: Bakó Eszter
Megjelent: (2008) -
A volt szocialista városok és a nehézipar kapcsolata Magyarországon
Szerző: Varró Dóra
Megjelent: (2007)