A keleti konyha különleges húsfogyasztási szokásai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ács Sánta Gyuláné
További közreműködők: Szécsiné Járási Anikó (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2006
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/104725
LEADER 00629nta a2200169 i 4500
001 dipl104725
005 20210128074616.0
008 210126s2006 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Ács Sánta Gyuláné 
245 1 2 |a A keleti konyha különleges húsfogyasztási szokásai  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Gyuláné Ács Sánta 
260 |c 2006 
650 4 |a Társadalomtudomány 
650 4 |a Social and economic geography 
700 2 |a Szécsiné Járási Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/104725/1/2006_acs_santa_gyulane.pdf  |z Dokumentum-elérés