Az alma termesztéstechnológiája a Terra-Coop cégcsoportnál
Elmentve itt :
Szerző: | Bálint Viktor |
---|---|
További közreműködők: | Szarvas Adrienn (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2019
|
Kulcsszavak: | Almatermesztés Termesztéstechnológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/103268 |
Hasonló tételek
-
Az alma főbb tápérték elemeinek vizsgálata konvencionális és bio termesztésben
Szerző: Szarvas Balázs
Megjelent: (2019) -
A szamóca (Fragaria vesca L.) termesztéstechnológiája adott gazdaságban
Szerző: Schaáf Csaba
Megjelent: (2017) -
A cseresznye alanyok összehasonlítása intenzív termesztési rendszerben
Szerző: Csonka Viktor
Megjelent: (2016) -
Az alma (Malus x domestica Borkh.) beltartalmi értékének javítása lombtrágya kezeléssel egy vajdasági ültetvényben
Szerző: Túri Edvin
Megjelent: (2018) -
Az almatermesztés bemutatása kezdetektől napjainkig
Szerző: Nyitrai Éva
Megjelent: (2019)