Az alma főbb tápérték elemeinek vizsgálata konvencionális és bio termesztésben
Elmentve itt :
Szerző: | Szarvas Balázs |
---|---|
További közreműködők: | Lantos Ferenc (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2019
|
Kulcsszavak: | Almatermesztés Tápanyag tartalom |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/103260 |
Hasonló tételek
-
Az alma termesztéstechnológiája a Terra-Coop cégcsoportnál
Szerző: Bálint Viktor
Megjelent: (2019) -
Az alma (Malus x domestica Borkh.) beltartalmi értékének javítása lombtrágya kezeléssel egy vajdasági ültetvényben
Szerző: Túri Edvin
Megjelent: (2018) -
Az almatermesztés bemutatása kezdetektől napjainkig
Szerző: Nyitrai Éva
Megjelent: (2019) -
A szilva termesztésének bemutatása, valamint a gyümölcs Magyarországon és Európán belüli helyzete
Szerző: Miklián Ildikó Melissza
Megjelent: (2019) -
A cseresznye alanyok összehasonlítása intenzív termesztési rendszerben
Szerző: Csonka Viktor
Megjelent: (2016)