Az alma főbb tápérték elemeinek vizsgálata konvencionális és bio termesztésben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szarvas Balázs
További közreműködők: Lantos Ferenc (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2019
Kulcsszavak:Almatermesztés
Tápanyag tartalom
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/103260
LEADER 00731nta a2200217 i 4500
001 dipl103260
005 20220107142726.0
008 220107s2019 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szarvas Balázs 
245 1 3 |a Az alma főbb tápérték elemeinek vizsgálata konvencionális és bio termesztésben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Balázs Szarvas 
260 |c 2019 
300 |a 41 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Fruit trees, crops 
695 |a Almatermesztés 
695 |a Tápanyag tartalom 
700 1 |a Lantos Ferenc  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103260/2/2019_szarvas_balazs.pdf  |z Dokumentum-elérés