Az alma főbb tápérték elemeinek vizsgálata konvencionális és bio termesztésben
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2019
|
Kulcsszavak: | Almatermesztés Tápanyag tartalom |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/103260 |
LEADER | 00731nta a2200217 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dipl103260 | ||
005 | 20220107142726.0 | ||
008 | 220107s2019 hu om 0|| hun d | ||
040 | |a SZTE Diploma Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hun | ||
100 | 1 | |a Szarvas Balázs | |
245 | 1 | 3 | |a Az alma főbb tápérték elemeinek vizsgálata konvencionális és bio termesztésben |h [elektronikus dokumentum] / |c Balázs Szarvas |
260 | |c 2019 | ||
300 | |a 41 | ||
650 | 4 | |a Agrár | |
650 | 4 | |a Agricultural sciences | |
650 | 4 | |a Fruit trees, crops | |
695 | |a Almatermesztés | ||
695 | |a Tápanyag tartalom | ||
700 | 1 | |a Lantos Ferenc |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103260/2/2019_szarvas_balazs.pdf |z Dokumentum-elérés |