Biológiai tartósítószerek hatása a silókukorica erjedésére és aerob stabilitására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Pék Máté
További közreműködők: Szűcsné Péter Judit (Témavezető)
Süli Ágnes (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2017
Kulcsszavak:Biológiai tartósítószer
Silókukorica
Silózás
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/103056
LEADER 00929nta a2200253 i 4500
001 dipl103056
005 20210920085132.0
008 210920s2017 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Pék Máté 
245 1 0 |a Biológiai tartósítószerek hatása a silókukorica erjedésére és aerob stabilitására  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Máté Pék 
246 1 0 |a The effect of biological preservatives on the fermentation and aerobic stability of silomaize  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2017 
300 |a 38 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Feed crops 
695 |a Biológiai tartósítószer 
695 |a Silókukorica 
695 |a Silózás 
700 0 2 |a Szűcsné Péter Judit  |e ths 
700 0 2 |a Süli Ágnes  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/103056/1/2017_pek_mate.pdf  |z Dokumentum-elérés