Legfontosabb gyógy- és fűszernövényeink technológiája, felhasználása és gyógyhatása
Elmentve itt :
Szerző: | Kiss Adrianna |
---|---|
További közreműködők: |
Tanács Lajos
(Témavezető) Lantos Ferenc (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2012
|
Kulcsszavak: | Gyógynövények Fűszernövények Kömény Koriander Ánizs Rozmaring Petrezselyem Kerti kakukkfű Valódi levendula Bazsalikom Borsmenta Izsóp |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102673 |
Hasonló tételek
-
A búzatermesztés technológiája a Pitvarosi Mezőgazdasági Szövetkezetben
Szerző: Halag Ágnes
Megjelent: (2001) -
A kávé termesztése, feldolgozása és felhasználása
Szerző: Ugrai Noémi Ildikó
Megjelent: (2013) -
Kávébab termesztése, feldolgozása és felhasználása
Szerző: Kiss Sándor
Megjelent: (2018) -
Burgonyatermesztés technológiája és növényvédelme
Szerző: Csáki István
Megjelent: (2006) -
A kukoricatermesztés korszerű technológiája és ökonómiája egy családi gazdaságban
Szerző: Wendler Gábor
Megjelent: (2015)